Despre noi

Profesional Audit si Business Market Communication sunt impreuna intr-un proiect comun www.auditfinanciar.ro orientat asupra nevoilor clientilor cu scopul de a le oferi servicii de audit financiar, consultanta fiscala, contabilitate, expertiza contabila si fiscala, audit intern, control intern si servicii conexe.

Proiectul s-a dezvoltat ca o alternativa pentru companiile si persoanele fizice aflate in cautarea unei expertize de consultanta la nivel inalt, flexibila, performanta si adaptabila pe piata serviciilor de contabilitate, audit financiar, consultanta în domeniul fiscal si servicii conexe.
Cu noi iti vei optimiza afacerea si te vei proteja impotriva riscurilor.

Profesional Audit

furnizor pe piata serviciilor de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal, din anul 2003, este autorizata de Camera Auditorilor Financiari din Romania si Camera Consultantilor Fiscali din Romania

Business Market

Communication

furnizor pe piata serviciilor de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal, din anul 2012, este autorizata de Camera Auditorilor Financiari din Romania si Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania

De ce sa ne alegeti pe noi?

Echipa Profesional Audit si Business Market Communication este formata dintr-un grup de profesionisti cu o bogata experienta in sectorul serviciilor financiare si cu o permanenta pregatire in domeniu. Practicieni de elita de mai bine de 15 ani, prestam servicii de inalta calitate menite sa genereze beneficii substantiale clientilor nostri.
Ne-am asumat rolul de formatori in profesia noastra, avand alaturi de-a lungul timpului numerosi stagiari, care au devenit apoi auditori financiari.

Incepand din martie 2003 pana in prezent, am oferit servicii de specialitate unui numar de peste 250 de clienti, aria de acoperire fiind la nivel national, principalii beneficiari fiind localizati in judetele Dolj, Gorj, Olt, Brasov, Braila, Timis, Valcea, Bucuresti. Clientii nostrii sunt intreprinderi mari, IMM-uri, societati de grup, din toate sectoarele de activitate, iar aceasta ne-a permis sa dobandim o buna cunoastere a realitatii economice romanesti. Totodata numeroase institutii publice si ONG- uri au beneficiat de serviciile noastre de audit pentru proiectele cu finantare nerambursabila implementate.

In toata aceasta perioada, misiunea noastra s-a concretizat in asigurarea unor servicii de calitate clientilor nostri, in conformitate cu standardele profesionale practicate pe plan international si adoptate de organismele profesionale din Romania.

Peste 15 ani
de experienta
audit financiar consultanta fiscala contabilitate business management financial audit fiscal advisory accounting
Dolj
Gorj
Olt
Brasov
Braila
Timis
Valcea
Bucuresti
Pentru noi fiecare client conteaza, fiecare client este diferit si alaturi de fiecare client invatam sa ne exercitam profesia la cel mai inalt nivel.
Suntem pregatiti sa ne extindem, suntem deschisi in vederea unor noi colaborari, pentru ca doar impreuna putem realiza proiecte de anvergura.
Contacteaza-ne!

Profesional Audit

Nr. ORC: J16 /59 /2003
CUI: 15157616

Business Market
Communication

Nr. ORC: J16 /1093 /2012
CUI: 30424903

Servicii

Audit Financiar
Consultanta si Expertiza Fiscala
Contabilitate si Expertiza Contabila
Servicii Conexe
Problem Solving
Invest in Romania

Contact

Tel: +40744634844
Fax: +40251466730
Email: profesionalaudit@yahoo.com
Mai mult

Adresa

Str. Mitropolit Nifon Criveanu, nr. 3
Craiova, Romania