Audit Financiar

Profesionalism

Inovatie

Diversitate

Experienta

Competenta

Calitate

Ne adresam dumneavoastra in calitate de auditori financiari, membrii ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania, avand o experienta relevanta in activitatea de audit financiar, incepand cu anul 2003 si pana in prezent.

Sfatul nostru pragmatic si obiectiv va va ajuta sa intelegeti riscurile cu care va confruntati in desfasurarea activitatii dumneavoastra in mediul de afaceri complex, actual. Ne concentram asupra problemelor importante ale fiecarui client, adaptam procedurile noastre de audit la operatiunile desfasurate de client si identificam ariile de risc din zona sa de activitate. Membri echipei de audit sunt instruiti ca aprecierile noastre sa fie intotdeauna clare, obiective si relevante pentru afacerea clientilor nostri.

Noi utilizam expertiza noastra tehnica si de business acumulata in diverse sectoare de activitate pentru a ne asigura ca auditurile realizate, conform standardelor profesionale, ofera suport utilizatorilor de informatii financiare.

Serviciile de audit, management si consultanta sunt asigurate de o echipa de profesionsti, tanara, inovatoare, competenta si experimentata.

Oferta noastra de Servicii de Audit include:

  • Auditul  financiar al proiectelor cu finantare nerambursabila
  • Auditul statutar al situaţiilor financiare anuale individuale si al situaţiilor financiare anuale consolidate, în situaţiile prevãzute de lege
  • Auditul  situaţiilor financiare anuale individuale si al situaţiilor financiare anuale consolidate ale entitatilor de interes public, în situaţiile prevãzute de lege
  • Revizii limitate si servicii conexe auditului financiar
  • Translatarea (retratarea) situatiilor financiare conform IFRS (Standardelor Internationale de Raportare Financiara)
  • Audit intern
  • Management financiar/contabil
  • Consultanta financiara/contabila
  • Pregatire profesionala in domeniu
audit financiar consultanta fiscala contabilitate business management financial audit fiscal advisory accounting

“Suntem auditori financiari, membrii CAFR, avem o experienta relevanta in efectuarea de audit financiar in toate sectoarele de activitate. Ne concentram asupra problemelor importante ale fiecarui client, adaptam procedurile de audit la operatiunile desfasurate de client si pentru indentificarea riscurilor din zona sa de activitate. Membrii echipei de audit sunt profesionsti, tineri, inovatori, competenti, experimentati si instruiti astfel incat sa ofere solutii clare, obiective si relevante pentru afacerea clientilor nostri. Datorita experientei acumulate dispunem de capacitatea necesara pentru a indeplini orice misiune de audit financiar conform Standardelor Internationale de Audit si reglementarilor nationale in vigoare oferind servicii de audit de inalta calitate.”

Profesional Audit

Nr. ORC: J16 /59 /2003
CUI: 15157616

Business Market
Communication

Nr. ORC: J16 /1093 /2012
CUI: 30424903

Servicii

Audit Financiar
Consultanta si Expertiza Fiscala
Contabilitate si Expertiza Contabila
Servicii Conexe
Problem Solving
Invest in Romania

Contact

Tel: +40744634844
Fax: +40251466730
Email: profesionalaudit@yahoo.com
Mai mult

Adresa

Str. Mitropolit Nifon Criveanu, nr. 3
Craiova, Romania