*Organizare ~ Competenta ~ Inteligibilitate ~ Aplicabilitate ~ Conformitate ~ Protectie ~ PROFESIONALAUDIT ~
Profesionalism ~ Calitate ~ Flexibilitate ~ Durabilitate ~ Confidentialitate ~ Reactie ~ Sustenabilitate*
aa

Financial Audit

Serviciile noastre de audit,management si consultanta sunt asigurate de o echipa de profesionsti, tanara, inovatoare, competenta si experimentata.

Audit Financiar

Servicii de audit

  • auditul financiar al proiectelor cu finantare nerambursabila
  • auditul statutar al situaţiilor financiare anuale şi al situaţiilor financiare anuale consolidate, în situaţiile prevãzute de lege
  • revizii limitate si servicii conexe auditului financiar;
  • translatarea (retratarea) situatiilor financiare in IFRS
  • audit intern
  • management financiar –contabil
  • consultanta financiar –contabila
  • pregatire profesionala in domeniu

Datorita experientei acumulate dispunem de capacitatea necesara pentru a indeplini orice misiune de audit financiar conform Standardelor Internationale de Audit sau reglementarilor nationale.

Echipa noastra va ofera servicii de audit de inalta calitate.

Ne adresam dumneavoastra in calitate de auditori financiari, membri ai Camerei Auditorilor Financiari din Romania ,avand o experienta relevanta in activitatea de audit financiar, incepand cu anul 2003 si pana in prezent.

Sfatul nostru pragmatic si obiectiv va va ajuta sa intelegeti riscurile cu care va confruntati in desfasurarea activitatii dumneavoastra in mediu de afaceri complex actual. Ne concentram asupra problemelor importante ale fiecarui client, adaptam procedurile noastre de audit la operatiunile desfasurate de client si identificam ariile de risc din zona sa de activitate . Membri echipei de audit sunt instruiti ca sfaturile noastre sa fie intotdeauna clare, obiective si relevante pentru afacerea clientilor nostri.
Noi utilizam expertiza noastra tehnica si de business acumulata in diverse sectoare de activitate pentru a ne asigura ca auditurile realizate sunt axate pe rezultate concrete concomitent cu indeplinirea obligatiilor legale si profesionale.

Contact

Salut!

Vrei sa rezolvam problema de audit? Completeaza in 20 de secunde formularul de contact si te vom contacta noi