*Organizare ~ Competenta ~ Inteligibilitate ~ Aplicabilitate ~ Conformitate ~ Protectie ~ PROFESIONALAUDIT ~
Profesionalism ~ Calitate ~ Flexibilitate ~ Durabilitate ~ Confidentialitate ~ Reactie ~ Sustenabilitate*
aa

Experienta, Prezent, Viitor

Contextul economic actual, sansa de relansare, dar si perioada de recesiune, a atras atentia opertatorilor economici asupra importantei de a avea un puternic aliat in “bucataria” contabila a fiecarei companii. Paza buna te ajuta sa ai armele pregatite pentru a face fata noilor provocari. riscurilor.
Pe o piata independenta, necesitatea existentei unor profesionisti care sa asigure garantia unor rapoarte fidele, conforme, inteligibile, impartiale, neutre si fundamentale a determinat infintarea companiei Profesional Audit.

Logo-audit

Profesional Audit este o companie infiintata in anul 2003 cu capital privat integral romanesc si are ca obiect de activitate “activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal”.
In toata aceasta perioada, misiunea noastra s-a concretizat in asigurarea unor servicii de calitate clientilor nostri, in conformitate cu standardele profesionale practicate pe plan international si adoptate de organismele profesionale din Romania.
Ne-am axat practica avand clar definit scopul: cultivarea potentialului de crestere al clientului. De peste 11 ani am fost alaturi de clientii nostri, oferindu-le resurse inovative pentru a-si duce afacerea atat de departe pe cat vor ei sa mearga.
In perioada martie 2003 – octombrie 2014, firma a oferit servicii de specialitate unui numar de peste 150 de clienti, aria de acoperire fiind judetele Dolj, Gorj, Olt, Brasov, Braila, Timis, Valcea si Bucuresti. Societatile pentru care am lucrat au fost de toate categoriile (intreprinderi mari, IMM, societati de grup), activand in diverse sectoare de activitate, iar aceasta ne-a permis sa dobandim o buna cunoastere a realitatii economice romanesti.

147701039_FinanceInfo

Numeroase institutii publice si ONG- uri au beneficiat de serviciile noastre de audit pentru proiectele cu finantare nerambursabila derulate. In numeroase proiecte au fost implicati parteneri externi, atat ca lideri cat si ca parteneri.
Fiecare client a contat, fiecare client a fost diferit si alaturi de fiecare client am invatat sa ne exercitam profesia la cel mai inalt nivel. Suntem pregatiti sa ne extindem si deschisi in vederea unor noi colaborari, pentru ca doar impreuna putem realiza proiecte de anvergura. Din motive de confidentialitate nu ne dorim sa publicam o lista a clientilor nostri, dar va invitam sa ne cunoasteti la sediul nostru pentru a putea intelege cine suntem, cum ne facem treaba, si alaturi de cine am fost alaturi in tot acest timp.

Profesional Audit este formata dintr-un grup de profesionisti cu o bogata experienta in sectorul serviciilor financiare si cu o permanenta pregatire in domeniu, acestia lucrand ca o echipa de specialisti de mai bine de 11 ani. Cunoscatori ai domeniului, ai pietei dar si a practicilor, performam servicii de inalta calitate menite sa genereze un impact tangibil si cuantificabil.
Profesional Audit este administrata de Botea Camelia, aceasta fiind auditor financiar membru activ al CAFR, auditor financiar atestat pentru auditul proiectelor cu finantare europeana , auditor financiar atestat pentru auditul entitatilor din piata de capital, consultant fiscal membru activ al CCF, expert contabil membru activ CECCAR, evaluator intreprinderi membru ANEVAR.

Profesional Audit este o societate autorizata de catre CAFR (Camera Auditorilor Financiari din Romania) si CCF (Camera Consultantilor Fiscali).
Profesional Audit s-a dezvoltat ca o alternativa pentru companiile si persoanele fizice aflate in cautarea unei expertize de consultanta la nivel inalt , flexibilla, performanta si adaptabila pe piata serviciilor de contabilitate, audit financiar si consultanţa în domeniul fiscal.